3. august - PILDID

    1-2- Käisin kaks päeva tagasi juuksuris, et oma juustest kollast tooni välja saada. Nüüd sain alles päriselt aru, kui oluline on hõbešampooni, -maski kasutada, et juustes külm toon säiliks. Tellisin praegu juuksuri soovitatud hõbemaski, aga kui keegi teist veel mingit head hõbetoodet kaasutab, siis soovitage julgelt! 

   1, 4- Minu väike pätipoisikene.  3- Katrin kirjutas mulle paar nädalat tagasi, et mis oleks, kui läheks õige suppama ja saatis ühe lingi. Ma isegi ei avanud seda, arvates et eks see supamatka leht ole ja olin kohe nõus. Lõpuks kohale jõudes oli ta meid broneerinud hoopis suppa HIIT trenni, vau! Seda ma küll ei oodanud aga issand kui lahe kogemus! See on palju raskem, kui pealtnäha tundub! Vee peal plaadikesega hõljudes, seal 90kraadiseid või 180kraadiseid hüppeid teha, kätekõverdusi, kükke jne.. raske! Väga raske! Ilmselt selle pärast ma pool trennist vee all veetsingi, haha?! Aga kokkuvõttes oli lihtsalt superlahe kogemus ja mõnus jahutus keset trenni vette saada, hihi! Nomme Spordikeskuses käisime meie. 

    2- paar päeva tagasi käis vend meil linnas külas ja õnnelikul kombel sattusime megailusa päikeseloojanguga ujuma.. vaukipauki!  3- Enne linna tulekut korjsin sületäie (sõna otseses mõttes) punaseid sõstraid teepeale kaasa. Nii head!  4- Kõik poed on juba kooliasju täis ja see on olnud terve elu minu jaoks nii põnev aeg. Jälle kooli! Õnneks pea ma enam kunagi silmad kinni koolilaatadest mööda kõndima. Õpetajal on ju ka nii mõndagi vaja, hihi! 
  1-2- Käisime eile Elmariga Mamma Miat vaatamas ja ma absoluutselt armastasin seda filmi. Need laulud on lihtsalt klass omaette ja sellised gruppide tantsunumbrit ajavad mind mingil määral nii kurvaks, sest ma tahaks üle kõige jälle kuskil tantsida! Igatahes tekitas see film nii suure soovi reisida kuskile ilusale saarele ilma plaanideta ja lihtsalt vaadata, mis saab. Täpselt nii, nagu noor Donna filmist. 

Comments

Popular Posts