9. mai

Istun praegu ülikooli aatriumis ja ootan oma selleaastast viimast loengut. Suvi on juba täielikult käeülatuses. Ma peaksin vist kaevama oma vanades blogipostitustes, mis on tehtud eelnevatel aastatel umbes samal ajal. Ma kahtlustan, et need näevad välja täpselt samasugused. Ma tegelikult tahaksin praegu kirjutada järjekordselt sellest, kui rõõmus ma olen aina rohelisemaks muutuva looduse üle ja mai, oma lemmikkuu üle. Aga tegelikult miks mitte otsidagi välja need eelnevate aastate maikuu postituste algused, mis!?

16. mai 2017
"Mulle tundub, et see postitus tuled rõõmu ja head tuju kiirgav, kuna just seda ma praegu tunnen! Iga ilus ilm paneb juba hommikul ärgates silmad särama..."

11. mai 2016
"Ma olen ilmselt iga aasta mais alustanud vähemalt ühte postitust mõttega, et ma armastan mai kuud ja see teeb mind nii õnnelikuks! Juba varsti-varsti on mul sünnipäev (saan juba 20!!!), rohelisus õues, lilled ja ilusad ilmad - perfektne ju!"

9. mai 2015
"Praegu on jälle mu lemmikaeg aastas - mai kuu, kui kõik muutub lihtsalt imeilusaks, kool saab läbi ja on minu sünnipäev!"

1. mai 2014
"Kuigi tänane päev pole just kõige ilusam, olen ma megaõnnelik, et lõpuks ometi mai kuu hakkas. Minu arust pole ühtegi ilusamat kuud aastas, kui praegune: kõik läheb täiesti roheliseks, lilled, soojad ilmad, kooli lõpp paistab ja muidugi minu sünnipäev."

2013. aasta maikuu postitustes kirjutasin hoopis sellest, kuidas mul arvutikeeld läbi sai. Arvutikeeldude teema on olnud kunagi ikka väga pop mu blogis, hihi.

2012. aasta mai paiku oli mu blogis 600. (!!!) postitus. Mäletan nii hästi, kuidas blogi algusaastatel kirjutasin ma iga jumala päev midagigi. Kui mul muidugi arvutikeeldu polenud, eksole! Selle aasta maikuus sain ma näiteks veel teada, et ma ei saanud 32.Keskkooli teatriklassi sisse ja olin ikka väga pettunud nii endas kui ka sel hetkel kõiges muus. Mäletan nii hästi, kuidas näitlejaks saamine ja teatriklassi sissesaamine oli minu eluunistus pikki aastaid. Sisseastumiskatsetel laulsin žürii ees Tweenie-Põngerjate laulu. Teatu ju küll seda "Hei, hei, põngerjad, hakkame nüüd mängima.." Ma arvan, et ma pole kunagi nii vingelt esinenud, hihih, kogu oma laulu-tantsu numbriga. Mäletav veel sedagi hästi, kuidas tädi Kati mulle ütles, et teatriklassi sissesaamine ei ütle mitte midagi selle kohta, et ma ei peaks kunagi näitlejaks saama.. 

2011. aasta mais kirjutasin pika postituse sellest, kuidas ma fännasin meie oma jaanikate bändi Robinsonid ja isegi nende T-särgi tellisin, mille seljal oli minu nimi, ees bändi logo. Muideks, arvutikeeld oli mul ka, jälle!
"Tantsimine on siiski asi, milleta ei saaks. Ma ei kujutaks ette seda, et ma ei tantsi. Vahet pole, kui ma vahepeal suundun kultuurimajja hirmuga tõstete ees, ma siiski tahan sinna minna. Tantsimine on üks parimaid asju mu elus ja väga tähtsal kohal," kirjutasin ma seitse aastat tagasi.

2010. aasta juunis alustasin ma oma Suhkruprintsessi blogiga, mistõttu selle aasta maikuust mul midagi jagada pole. Aga vau! Päris huvitav ja samas ka naljakas oli lugeda vanu postitusi ja mõelda, mis probleemid ühel inimesel olla võivad. Mäletan neid aegu, kui ma kodus nutsin ja samal ajal tuupisin ja kirusin, et ma ei taha kunagi koolis käia. Ometigi annaksin ma praegu kõik, et oma klassiga jälle kasvõi üks päev koolipinkides istuda ja õppida. Kuidas ma kunagi nutsin oma arvutikeeldude pärast, mille ma tavaliselt sain mõne ebasobiva käitumise või liiga halbade hinnete eest. Nüüd oleksin ma siiralt tänulik, et keegi selle arvuti mu käest ära võtaks. Kunagi trampisin ma mõtte peal, et minust võiks ühel ilusal päeval saada õpetaja.. nüüd olen ma selle otsuse ja võimaluse eest nii siiralt tänulik. Naljakas, kuidas elu käib oma teed ja ajaga muutub nii palju.

Vanu postitusi sirvides leidsin ma ühe poolelioleva postituse "50 asja, mis mind õnnelikuks teevad." Mis te arvate, kas ma võiksin selle postituse nüüd lähiajal lõpuni kirjutada ja teiega jagada?
Ja veel üks küsimus - kas keegi on Suhkruprintsessil silma peal hoidnud algusest saati.. ehk siis peaaegu kaheksa aastat? Võite mulle julgelt teada anda! Oleks ülimalt lahe teada!

Seniks aga nautige seda superilusat aega, sest ilmateade on vaid superhelde meie vastu ja külma ei tule vist niipea. Kui mõnedki inimesed näitavad üles huvi, et ma kirjutaksin eelmises lõigus mainitud teemal, siis ilmselt saate siia juba varsti tagasi tulla!

Ja üks vinge teema on kuu lõpuks kindlasti veel tulemas!

Jooksen nüüd ruttu loengusse, tsauki!

Comments

Popular Posts