11 MAI

Ma olen ilmselt iga aasta mais alustanud vähemalt ühte postitust mõttega, et ma armastan mai kuud ja see teeb mind nii õnnelikuks! Juba varsti-varsti on mul sünnipäev (saan juba 20!!!), rohelisus õues, lilled ja ilusad ilmad - perfektne ju!

Igast postituses ma räägin vist alati ka seda, kuidas ma ei suuda mida uskuda. Praegu ma tahaksin öelda seda, et tundub nii ebareaalne, et esimene ülikooli aasta saab juba ülehomme oma lõpu arvutieksamiga. JUBA! Kuigi kõik on nii kiiresti läinud ja olnud suhteliselt üldine ning sissejuhatav, siis no omajagu pusimist on ka ikka olnud. Aga tehtud on. Võinoh, kohe varsti on.

Järgmisel pühapäeval on rahvatantsurühm Soveldaja suur juubelikontsert "HÄÄ", mille jaoks on nüüd tulemad päris pikad ja palju trenne. Peale seda on  ootamas veel naiste tantsupidu ja saabki oma esimesele rahvatantsuaastale joone alla tõmmata.

 1- Käisime Elmariga pühapäeval Äntu sinijärveääres. VAU! See oli tõesti nii ilus koht - väga vaikne, nii kaunis vesi ja kuidagi üldse ideaalne koht! Aga tõsi, vesi oli jääkülm!   2- Viru tänava lillede osa on siiani üks mu lemmikumaid kohtasi Tallinnas!    3- Mõtlesime ühe timeri-klõpsu ka teha, hihih
1- Käisin sõbrannaga ühes üliilusal ja palaval päeval Piritat avastamas.  2- Nautisime nädalavahetuse ülimalt soojasi ilmasi sõbranna hoovis.  

Comments

Popular Posts