7. veebruar


Nädal tagasi lõppes lõpuks minul ka pikk ja töine vaheaeg. Vaheaja lõppu sai tähistad super inimestega Rootsi kruiisil. See oli tõepoolest üks ütlemata tore nädalavahetus. Polnud veel laevalt mahagi saanud, kui käisid arutlused järgmise kevadise kruiisi üle. Super!

See poolaasta tuleb mul tõeline tantsu-poolaasta! Iganädalased trennid + tantsulaagrid + võistlus + tantsupidu + suur juubelikontsert, oeh, imeline! Ma ei oska siiani kuidagi kirjeldada seda, kuidas mulle meeldib rahvatants! Kogemata tuli ka välja, et ühe mu rühmakaaslase vanaema ja minu vanaema on lapsepõlves elanud samas külas ja sõbrannad olnud. Eesti on ikka tõesti väike, hehe.
22. mai toimub Soveldaja suur juubelikontsert ja 12. juuni Naiste Tantsupidu! Märge kalendrisse ja tulge kohale!
Varsti seangi sammud juba Paide poole, et enne Tallinna sõitmist Koolitantsul ära käia. Kui enam osaleda ei saa, siis vaatajana ei kavatsegi ma seda maha magada!

Sel semestril on mul selline kursus nagu "Õpingud ja karjäärivõimalused haridusvaldkonnas." Sellest saab ilmselt üks mu lemmikumaid üldse. Õppejõud alustasid seda kursust sellega, et pidime kõik mõtlema, mis meid viimasel ajal on positiivselt üllatanud. Lõpuks oligi kõikide tuju laes ja sellega tegidki nad meile praktikas selgeks selle, et kui mõelda positiivselt, siis lähebki kõik palju paremini! Kui seminari lõpus pidid kõik ütlema, mis neile sellest korrast kõige rohkem meelde jäi või enim meeldis, nimetasid suur enamus just selle positiivsuse mõtte. Seega ükskõik kui halb miski asi või mõni päev tundub, siis mõelge lihtsalt millelegi ilusale!

Pikemat juttu täna ei tulegi. Üritan sel semestrin olla palju tublim ja juba on aeg kõrvaleriala peale mõelda. Praegu on mul mõtetes ainult üks valik, mida ma aasta tagasi oleksin esimesena välistanud. Aina enam hakkan uskuma ütlusesse "Ara iial ütle iial!" See on kindlasti minu aasta parim iseloomustaja.

Comments

Popular Posts