9. mai


Ma pole vist kunagi nii kaua blogimisest ja blogidest eemal olnud kui nüüd. Pole, ma arvan, et kuu aja jooksul üldse isegi teiste blogisi lugenud ja peaaegu 2 kuud ise Suhkruprintsessis midagi postitanud.
Praegu on jälle mu lemmikaeg aastas - mai kuu, kui kõik muutub lihtsalt imeilusaks, kool saab läbi ja on minu sünnipäev! Noh, tavaliselt muidugi on see koolilõpp kordades kergem kui praegu. Kolmest eksamist kaks on tehtud! Nii eesti- kui ka inglise keele eksam on tundunud minu jaoks oodatust pisut raskem ja tulemusi ei jõua üldse ära oodata. Õnneks inglise keele suulise eksami punktid saime kohe teada.

Näitan teile nüüd mõndasi pilte tutipäevast ja oma instagramist.
Ja muidugi näitan teile ka väga armsat videot, mis mu klassivend tutipäevast kokku pani:

2- Käisin aprillis oma klassiõega ühes rahvusvahelises laagris/seminaril, kus oli kohal inimesi väga paljudest erinevatest riikidest. Rahvusõhtul näitasin teistele rahvariiete seelikut ja see sai ikka väga palju komplimente.  4- Elu viimane emadepäeva kontserdil esinemine meie lastekooriga eile, hhuh! 

Comments

Popular Posts