24. detsember

Ilusaid jõule kõigile! 
See on ju ilmselge, et oma parimate sõbrannadega jõuludel kinke vahetatakse?! Absoluutselt! Eile tuligi Janeli minu poole, vahetasime kinke ja rääkisime paar tundi lihtsalt juttu. Janeli on mulle juba üsna pikka aega vihjeid andnud selle kohta, mida ta mulle kinkida kavatses. "Sa oled seda kogu aeg tahtnud, aga pole vist sobivat leidnud.. või pole raatsinud osta. Aga see on kindlasti see õige asi!" sellist juttu kuulates ma mõtlesin vist reaalselt igale võimalikule asjale, aga mitte sellele, mis mind eile suures kingikotis tegelikult ees ootas! Ma sain järgmise aasta kalendri! Piltidega minust, Janelist ja oma lemmikmeestest Ryanist ja Taukarist. Ausalt, ma olin ja olen siiani nii õnnelik! See kalender on suur ja näeb lihtsalt väga kaunis ja fab välja! Ma tõesti olen endale aastaid tahtnud kalendrit osta, aga pole kunagi seda õiget leidnud, mida päriselt ka nüüd seinale riputaksin.. oh! 

Kuna täna tuli mulle üks mõte, mida lisada Ellu kingipakki, panin ma oma kontsad jalga, punase huulepulga huultele, ja läksin veel viimast jõulušopingut tegema! Kuna Janeli oli täna rääkinud mulle, kuidas ta tervis on teda täna nii halvasti alt vedanud, tahtsin ma ta päeva natuke paremaks teha. Ostsin ühte kingikotti tema lemmikasju ja sadasin järsku ta koju sisse "Kas Janeli on kodus? Ma tulen korraks välisjalatsitega sisse, loodan, et on okei... näe, Janeli, tõin sulle midagi, et su tuju oleks parem! Ilusaid jõule!!" ja juba läksingi ära. Vähemalt suutis see pisike üllatus ta tuju tõsta, hehe!
 1- BALL!  2- Kuigi mulle piparkoogid ei maitse, tegime vennaga mõned üleeile!;)  3- Balliks ettevalmistused

Comments

Popular Posts