New in: päikeseprillid


Kes mind natukenegi rohkem teab, teab kindlasti ka seda, et ma armastan päikeseprille. Mitte küll nii, et ma jooksen poes nende juurde ja panen mitu paari korvi ja mitte ka nii, et nende mitteostmisel mossitan nädal aega järjest. Pigem aga sedamoodi, et ma kannaksin neid kogu aeg. Jah, päris ausalt - kogu aeg! Päikesega, vihmaga, lumega, tormiga.. mis ilmaga iganes. Üks mu sõbranna on mulle päris mitmeid kordi öelnud ka, et: "Maris, päike ei paistagi enam ju.." Mis siis, ma kannan neid siis ka päris palju. 
Umbes nädal tagasi läksid mu ühed lemmikumad päiksekad kuidagi nii viltuseks, et neid enam kanda ei kannatanud. Õnneks leidsin River Islandist endale täiuslikud uued! Miks õnneks? Ma tegelikult olen üsnagi lootusetu, kui ma päikseprille otsin, kuna mu nöokujuga ei sobi reaalselt suur enamus prille. Näiteks on mul ühed lemmiku kujuga prillid, mida teistel ees nähes ma lihtsalt imetlen neid. Poes neid nähes ma proovin neid ka alati ja siis vaatan peeglisse ja olen nagu: miks mulle ei sobi..:( 
Aga igastahes sellised on mu uued lemmikprillid: 


Comments

Popular Posts